Servicii

Firma noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele sevicii :

– Amenajari interioare cu plantedecoratiuni-interioare-plante

O planta bine aleasa si asezata la loc potrivit va schimba radical desingnul interiorului transformandu-l intr-un loc cat mai placut pentru munca sau relaxare. Pentru aceasta trebuie sa tinem cont de o serie de factori cum ar fi : lumina, temperatura, umiditate, curenti de aer, fum de tigara, praf, etc. Respectand acesti factori si dorinta dumneavoastra va putem ajuta in alegerea celor mai potrivite plante de interior cat si la ingrijirea acestora .

– Intretinere plante de interiorpreturi-intretinere-plante

Pentru buna dezvoltare a plantelor si pentru a ne bucura de ele cat mai mult dupa ce au fost cumparate, ele au nevoie de o serie de ingrijiri pe care foarte multi dintre noi le neglijeaza, fapt ce duce la moartea acestora. Principalele ingrijiri necesare plantelor sunt :

– Udarea si fertilizarea periodica in functie de specie

– Taieri specifice pentru crestere si inflorire

– Indepartarea uscaturilor

– Combaterea bolilor si daunatorilor

– Inlocuirea ghivecelor si pamantului vegetal in functie de dezvoltarea plantei

Din cele prezentate mai sus se poate observa ca rolul specialistului este vital.

– Infiintare si intretinere gazonintretinere-gazon-iarba-gradina-mare

Principalul element de décor in cadrul unei gradini este gazonul. Acesta se poate realiza prin doua metode : prin semanare directa a semintelor de gazon in terenul pregatit, metoda mai putin costisitoare dar care dureaza mai mult si prin rulouri de gazon, metoda mai scumpa dar cu rezultate imediate. Indiferent de metoda pentru care optam cea mai importanta operatiune in infiintarea unui gazon este pregatirea terenului ( curatarea terenului de buruieni, pietre, resturi vegetale sau alte materiale ; sapatul la 15-20cm ; maruntitul solului si nivelarea acestuia ). Odata infiintat acesta are nevoie de intretinere care consta in : udat periodic, tuns la 10-15 zile, fertilizat , indepartarea buruinilor, scarificare )
– Intretinere gradini si spatii verzi

O gradina bine intretinuta reflecta dragoste pentru frumos si natura si o dovada de respect de sine. Gradina pentru a arata la fel de bine ca in momentul infiintarii ei are nevoie de o serie de ingrijiri in functie de anotimp care constau in :

– udatul gazonului si a plantelor existente

– tunderea gazonului

– eliminarea buruienilor

– tunderea gardurilor vii

– curatarea de uscaturi a arborilor, arbustilor si gardurilor vii

– fertilizarea gazonului si a plantelor

– combaterea bolilor si a daunatorilor
Intretinerea unei gradini este la fel de importanta ca si amenajarea sa . Fara intretinere aceasta se degradeaza rapid ajungandu-se la pierderea amenajarii.
Cu ajutorul experientei si a cunostintelor de specialitate acumulate, compania noastra va poate întretine plantele de interior si gradina la costuri minime si calitate maxima. Intretinerea se realizeaza pe baza de contract de prestari servicii la preturi negociabile in functie de plante, suprafata dar mai ales buget.

 

– Vanzare flori pentru gradini si spatii verzi produse in serele propriiWoman working at flower shop smiling

Pentru cei care doresc sa-si decoreze cu flori de sezon gradinile, terasele, balcoanele, producem o gama foarte variata de flori cum ar fi : petunii si muscate curgatoare, cercelusi curgatori, muscate zonale, impatiens de New Guinee, begonia tuberhybrida, gloxinia, trandafiri japonezi, crizanteme, poinsetia si rasaduri anuale de petunia, gazanie, craite, salvie, portulaca, etc

Pentru detalii contactati-ne apasand aici